Heeft u een vraag?

Contact

Als je een vergaderzaal wilt huren bieden wij het totaalplaatje
Wij denken aan alles!

VOLKSHUIS HEMIKSEM  - Vergaderzaal

Wanneer je op zoek bent naar een meeting room, een trainingsruimte, een opleidingslokaal of kleine of grote vergaderzalen in de buurt van Antwerpen, dan is de vergaderzaal van Café Volkshuis in Hemiksem een excellente keuze. Je kunt onze vergaderzaal huren gedurende de tijd dat je hem nodig hebt.

Vergaderen zonder zorgen

Klaar voor een inspirerende vergadering, een presentatie, brainstormsessie of opleiding? Bij  Café Volkshuis zorgen we voor alles wat je nodig hebt om jouw meeting vlot te laten verlopen. Onze vergaderlocatie is uitgerust met comfortabel meubilair en voorzien van alle moderne, technische en logistieke faciliteiten. Zo is er een beamer aanwezig en kun je gebruik maken van WIFI. Ook verzorgen we de bediening van dranken aan de toog.

Vergaderruimte tot 30 personen

De capaciteit van onze vergaderruimte is 30 personen. Al kan onze vergaderzaal huren in Hemiksem natuurlijk ook voor minder aanwezige vergaderaars. Wist je trouwens dat we ook een feestzaal ter beschikking hebben? Ook voor informele gelegenheden als een babyborrel of verjaardagsfeest is onze kroeg dus jouw referentie! Twijfel niet, maar kom eens langs om meer informatie te vragen of bel ons op.

Het Volkshuis

Heuvelstraat 16
2620 - Hemiksem

Gsm.: 0470 32 04 37 0470 32 04 37
BTW BE 0886.756.380

Opening

Elke dag van 13u tot ….

Onze troeven

  • Plezier voor jong en oud
  • Tal van activiteiten
  • 7 dagen op 7 open
  • Verhuur van feestzaal
  • Vergaderzaal aanwezig
  • Zomerterras